AKUPUNKTUR

Välkommen till min akupunkturklinik, där jag erbjuder traditionell kinesisk medicin (TKM/TCM) för att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande. TCM är ett uråldrigt medicinskt system som har praktiserats i Kina i över 2 000 år. Det är baserat på synen om att människokroppen är ett komplext system av energikanaler, känt som meridianer, genom vilka vital energi, eller Qi, flödar. När detta energiflöde störs kan det leda till smärta och sjukdom.

Kliniken är specialiserad på tre olika typer av akupunktur:

  • Akupunktur (dvs kroppspunkter)
  • Kosmetisk akupunktur (ansiktspunkter)
  • Öronakupunktur (nålfri behandling i örat)

TKM-akupunktur

TKM-akupunktur innebär införande av fina, sterila nålar i specifika punkter på kroppen för att stimulera flödet av Qi och främja läkning. Dessa nålar känns knappt. Denna terapi kan användas för att behandla ett brett spektrum av tillstånd, från kronisk smärta och ångest till matsmältningsproblem och fertilitetsproblem. Nålfri akupunktur erbjuds dig som föredrar det, och alla våra behandlingar är säkra och utan biverkningar.

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur, även känd som ansiktsakupunktur, är ett naturligt och icke-invasivt alternativ till traditionella kosmetiska ingrepp. Det innebär att man sätter in mycket tunna nålar i specifika punkter i ansiktet och på kroppen för att förbättra utseendet på fina linjer, rynkor samt andra tecken på åldrande.

Öronakupunktur

Öronakupunktur innebär stimulering av specifika punkter på örat för att lindra ett brett spektrum av tillstånd, från smärta och beroende av nikotin eller socker, till stress och sömnlöshet. Behandlingen är helt nålfri.

Akupunkturbehandlingarna som erbjuds är säkra, skonsamma och effektiva samt skräddarsydda för att möta dina individuella behov.

Boka en konsultation idag för att höra mer om hur jag kan hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande med hjälp av traditionell kinesisk medicin.

Kontakta mig