Medicinsk Laser

Hanna Lie Derias är diplomerad medicinsk laserterapeut. Min klinik är dedikerad till att tillhandahålla smärtfria och riskfria friskvårdsbehandlingar för att hjälpa dig att uppnå en bättre livskvalitet. Vid behandlingarna används handhållna laserprober från Irradia AB, ett svenskt medicintekniskt företag med 30 års erfarenhet som specialiserat sig på medicinsk laserutrustning och LLLT - Low Level Laser Therapy.

Hur fungerar medicinsk laser?

Medicinsk laser, även kallat "kall laser", "LLLT" eller "PBMT", fungerar genom att avge lågnivåljusenergi som penetrerar huden och vävnaderna. Denna ljusenergi stimulerar kroppens naturliga läkningsprocesser, främjar celltillväxt och reparation. Laserljuset ökar också blodflödet till det drabbade området, vilket minskar inflammation och smärta.

Långvarig effekt och snabbare läkning

En av fördelarna med medicinsk laserbehandlingt är att de ger långvariga effekter och snabbare läkningstider. Den låga ljusenergin stimulerar kroppens naturliga läkningsprocesser, främjar celltillväxt och regereration. Detta kan leda till minskad smärta och inflammation, samt förbättrad rörlighet och funktion.

Smärtfri och riskfri behandling

Medicinsk laserbehandling är smärtfri och riskfri. Laserproberna som används är icke-invasiva och ljuset de avger orsakar ingen skada på huden eller på vävnaderna.

Hälsotillstånd som kan behandlas med medicinsk laser

Medicinska laserbehandling kan användas för att behandla ett brett spektrum av hälsotillstånd, inklusive muskelsmärta, ledvärk, ryggsmärta, nacksmärta och lindriga idrottsskador. Det kan också användas för att behandla hudåkommor, såsom akne, rosacea och eksem, samt för att främja hårväxt på huvudet.

Möjliga resultat av behandlingarna

Resultaten av medicinsk laserbehandling kan variera beroende på individen och det hälsotillstånd som behandlas. Men några av de möjliga resultaten inkluderar en minskning av smärta och inflammation, förbättrad rörlighet och funktion, snabbare läkningstider och förbättrad hudhälsa.

  • Många klinter uppger att de känner en betydande förbättring av sina symtom efter bara några få behandlingar.
  • Kliniken är angelägen om att ge dig den högsta behandlingsstandarden.
  • Du erbjuds en personlig behandlingsplan som möter dina unika behov och mål.

Kontakta kliniken I dag för att höra mer om hur medicinsk laserbehandling kan hjälpa dig att uppnå en bättre livskvalitet.

Kontakta kliniken